CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA
 
 Startsidan 

PROVA-PÅ-DAG ELLER KURS

 
 


Vid en aktivitet som till exempel en hembygdsdag, hantverksdag eller något liknande frågas det ibland efter currylinjer. Jag kommer gärna och hjälper till med att mäta upp ett currykryss.

Ett currykryss där alla besökande på egen hand kan få känna hur ett currykryss känns. Det intressanta är att de flesta besökande som får ett par vinkelpekare och ställer sig i currykrysset upplever en ny och spännande sak när vinkelpekarna efter några minuter börjar att röra sig i någon riktning.

Vissa besökande behöver vila en stund för att därefter pröva på nytt. Ibland kan det ta lite tid och det kan krävas flera övningar innan vinkelpekarna börjar att röra sig. Här är det viktigt att vi kommer ihåg att alla kan.

Det är inte så att det är några få av oss som har någon speciell förmåga. Det är viktigt att Du håller vinkelpekarna rätt och Du tar lite tid på dig så att Din kropp hinner att känna in. När vinkelpekarna har börjat att röra sig så går det bara bättre och bättre för Dig vid varje mätning.

En besökande som har stått i currykrysset och känt hur vinkelpekarna rör sig - ofta kombinerat med en ovanlig känsla i kroppen upplever nu currylinjerna som ett verkligt kraftfält. Ett okänt kraftfält som många besökande vill lära sig att mäta. Här kan vi erbjuda en dagskurs i currylinjer som vi brukar kalla currydag.

En dagskurs eller currydag brukar börja vid 11-tiden och avslutas omkring kl. 16.00. Ett lämpligt deltagarantal är 10 till 20 personer. Priset varierar lite beroende på hur långt jag har att resa. Räkna med 250 - 600 kronor per deltagare. Priset brukar inte skrämma bort någon som är intresserad.

Är Du intresserad av att ordna en prova-på-dag eller en dagskurs i currylinjer så är Du alltid välkommen att höra av Dig till mig. Jag kommer gärna och hjälper till.

Erik Welamson