CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA
 
 Startsidan 

BEHÖVER DU HJÄLP?

 
 


Jag kommer gärna på ett besök hem till Dig.

Jag tycker att det är mycket viktigt att all mätning utföres på platsen och jag får känna in de olika kraftfälten i Ditt hus.

Först mäter jag upp de negativa currylinjerna och markerar ut dom i Ditt hus. Därefter kontrollerar jag så att Du inte har något ohälsosamt vatten under Din sovplats. Som avslutning på mätdagen söker jag leylines för att se om det finns någon leyline i Ditt hus som Du kan få en skön nytta av.

Du och Dina vänner i huset får vinkelpekare av mig så att alla får möjlighet att uppleva hur currylinjerna känns. Samtidigt som jag mäter berättar jag om currylinjerna och på så sätt blir dagen en liten kursdag för allt folk i huset.

Efter mitt besök vet Du var de negativa currylinjerna ligger i Ditt hus. Du kan då göra egna bedömningar och avgöra hur mycket dessa linjer påverkar Din hälsa. Du kan också med Dina egna vinkelpekare fortsätta och mäta fram fler currylinjer på platser Du besöker.

Ett hembesök är alltid för mig ett hedersuppdrag och ett förtroende. Det vi mäter och pratar om stannar helt hos oss. Jag berättar inte för någon om mitt besök hos Dig. Dyker det upp tankar och funderingar efter mitt besök så är Du naturligtvis alltid välkommen att höra av Dig.

All mätning tar hårt på kroppskrafterna samtidigt som jag vill göra ett bra arbete så därför reserverar jag hela dagen till besöket hos Dig.

Priset för ett dagsbesök är 1.200:- + tåg- eller bussbiljett. Jag reser på billigaste sätt. Till exempel ett dagsbesök i Stockholm brukar kosta totalt ca: 1.800:-.

Önskar Du ett besök ring 019-13 38 37 eller 073-615 67 32 eller mejla erik@currylinjer.com

Erik Welamson