Startsidan CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA
  Böcker 
kan beställas från:
Welamson Produktion
Slottsgatan 28
703 64 ÖREBRO
019 - 13 38 37
073 - 615 67 32
e-post: erik@currylinjer.com

Väljer Du att börja Din mätning av currylinjer på egen hand så får Du här hjälp att steg för steg utveckla Din mätteknik i boken CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA DEL 1, en gör det självbok.
När Du kan mäta currylinjer och vill vidareutveckla Din mätteknik så är CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA DEL 2, en lämplig fortsättning.

    CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA DEL 1
EN HANDBOK I CURRYLINJER - 56 sidor
I denna bok får Du lära dig tekniken att mäta och identifiera currylinjer och currykryss. Ingen förkunskap krävs - bara lite nyfikenhet. Currylinjer och currykryss har betydelse för oss alla. Dessa påverkar Ditt liv på olika sätt. Om det är orsaken till att Du sover dåligt så kan Din sömn bli klart bättre om Du flyttar Din säng en meter. Om Du arbetar en stor del av dagen på samma plats och denna plats råkar ligga på ett currykryss så har Du allt att vinna på att flytta Din arbetsstol en meter.

Du kommer att se vilken betydelse currylinjerna har för Dig i din vardag. En kunskap som har varit bortglömd i 300 år hos oss i Europa. Naturen påverkas på olika sätt av currylinjer. Djuren känner väl till dessa och tillämpar sin kunskap med stor skicklighet. Ett lövträd som är planterat i ett currykryss kommer att kröka åt sidan för att komma ur krysset och kunna leva vidare.

Du kommer att gå på upptäcktsfärd både i naturen och i historien. Du kommer att gång på gång bli imponerad av Din egen förmåga som så enkelt kan registrera currylinjer.
Välkommen in i en ny värld
Erik Welamson

 

ISBN 91-631-2433-5

Pris 95:- + porto

 


CURRYLINJER BERÖR OSS ALLA DEL 2
FORTSÄTTNINGEN - 144 sidor
Är en fristående fortsättning till del 1. Det är bra om Du har läst denna, men inte nödvändigt.

Du kommer med denna bok att bli mycket säkrare på Din mätning av currylinjer. Vid mätning av currylinjer kommer Du ofta i kontakt med fler kraftfält. Hartmannlinjer, vatten, leylines och auror är ytterligare kraftfält som Du också kan mäta och identifiera efter att ha tagit del av denna bok.

Du behöver inte tro på currylinjer för att kunna mäta dessa. Det är bra om Du är kritisk och granskar saken noggrannt. Då blir kvalitén högre på Din mätning och Du kommer att öka Din kunskap på många områden.

Med lite nyfikenhet och öppna sinnen återhämtar Du gammal bortglömd kunskap.
Välkommen in i en större värld
Erik Welamson

 

ISBN 91-631-7428-6

Pris 165:- + porto